PRINCE2

PRINCE2® is binnen de IT-wereld en bij de overheid en grote financiële instellingen de ‘de facto’ standaard op het gebied van de inrichting van projectmanagementprocessen. Deze generieke projectmanagementmethodiek kent ook een steeds wijdere verspreiding daarbuiten. De methode is geschikt om projecten te realiseren met een duidelijke bedrijfsdoelstelling in een klant-leveranciers omgeving.

Deze toenemende toepassing van de methode is nog steeds een interessante marktontwikkeling. Daarnaast geldt kennis en toepassing van de methode ook steeds meer als basisvoorwaarde om aan professionalisering te werken. Om deze reden alleen al valt PRINCE2 niet te negeren.

PRINCE2_swirl_logo

Van Bommel ontwikkelt en voert van standaard of maatwerk  trainingen projectmanagement of projectmatig werken op basis van de PRINCE2 methodiek. Er zijn vele wijzen van opleiden mogelijk, zoals op certificering gerichte trainingen (PRINCE2 Foundation en PRINCE2 Practitioner) en trainingen gericht op toepassing op eigen projecten.

PCP-bubblesAanbod trainingen en certificering open inschrijving – Project Competence Programme

 

 

  • PRINCE2 Foundation: deze training is geschikt voor wie kennis wil maken met de basismethodiek en basistermen van PRINCE2. Na deze training beschikken de deelnemers over een PRINCE2 Foundation certificaat.
  • PRINCE2 Practitioner: deze training is geschikt voor wie projecten door middel van PRINCE2 methodiek managet. Na deze training beschikken de deelnemers over een PRINCE2 Practitioner certificaat.
PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited. The swirl logo is a trade mark of AXELOS Limited. Courses are delivered by the APMG accredited training organization DPA.Certification is according standards by APM Group.