Projectmatig werken

Projectmatig werkenProjectmatig werken biedt het voordeel van resultaatgericht samenwerken. Door voorafgaand aan een project te bepalen wanneer je met welk resultaat het eind wilt bereiken, kan je stapsgewijs naar het einddoel werken. Van professionals wordt verwacht dat projectmatig werken een van de basisvaardigheden is waar zij over beschikken. Wil je hier meer over weten of kun je wel wat ondersteuning bij jouw project gebruiken? Dan helpen wij jou graag. Daarom bieden wij de volgende trainingen aan:

  • Training projectmatig werken voor professionals
  • Training projectmatig creëren
  • Projectsimulatie training

Onze trainingen bestaan uit een frisse mix van theorie, praktijk, vaardigheden en reflectie en zijn geschikt voor diverse doelgroepen die met projectmatig werken hebben te maken: opdrachtgevers, lijnmanagers, projectmanagers, programmamanagers, teamleiders, projectdeelnemers, specialisten in projectteams.

Natuurlijk passen wij onze trainingen op jouw wensen aan, maar wil je echt maatwerk? Dat kan natuurlijk ook.  Geef dit duidelijk aan op het aanmeldformulier en dan verzorgen wij een training of workshop die stap voor stap aansluit bij jouw (project) situatie.