Persoonlijke ontwikkeling

Nature___Desert_The_lonely_traveler_in_the_desert_089486_Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en helpen jou graag met een scherpe visie. Omdat een ontwikkelingsperspectief jou verder brengt. Om jou hierbij te helpen bieden een professional development programma aan. Dit bestaat uit vier onderdelen:

  • Een 360 graden feedback assessment: door middel van dit assessment kom jij erachter waar jij nu staat, waar jouw kansen liggen en op welke punten jij het beste kan ontwikkelen.
  • Een persoonlijk ontwikkelplan: in jouw eigen persoonlijke ontwikkelplan gaan wij in op de door jou gestelde doelen. Deze doelen passen bij de krachten en ontwikkelpunten uit jouw 360 graden feedback.
  • Passende vaardigheidstrainingen en workshops: aan de hand van het assessment en de door jou gestelde doelen bieden wij passende vaardigheidstrainingen en workshops aan zodat jij aan de slag kan en jouw doelen kan bereiken.
  • Intervisie en/of professional coaching: ontwikkelen betekent niet stilstaan. Daarom houden wij de vinger aan de pols in de vorm van intervisie en/of professional coaching. Zo zorgen wij ervoor dat jij op de goede weg blijft en de zaag scherp houdt.