Opening nieuwe huisvesting Station Den Dolder op 21 juni

Vanaf juni 2017 opereert Van Bommel professionalisering vanuit DenDolderCS in het historische stationsgebouw van Den Dolder op 12 minuten treinafstand van Utrecht en met de auto goed bereikbaar vanaf de A28 en A27.

Welkom bij de opening op 21 juni

Hierbij nodigen wij onze relaties trots en van harte uit om woensdag 21 juni 2017 om 16.00 uur samen met alle betrokkenen DenDolderCS officieel te openen. Na de openingshandeling door wijkwethouder Sander Jansen en een paar korte woordjes is er ruim gelegenheid voor een drankje, een hapje en een rondleiding in ons mooie pand. Daarmee vieren we de nieuwe functie van het stationsgebouw (inclusief de nieuwe wachtkamer en koffiekiosk aan de voorkant) waarmee er weer leven in de brouwerij komt op het middenperron in Den Dolder!

DenDolderCS is de nieuwe flexwerk- en vergaderplek in het historische stationsgebouw van Den Dolder. De leden van de vereniging maken gebruik van deze unieke locatie om incidenteel te werken, te overleggen, te vergaderen en te netwerken. Daarnaast is de kleine vergaderruimte ook beschikbaar voor externe verhuur. Naast een werkplek biedt DenDolderCS ook actief netwerkactiviteiten aan.

De inrichting is door de leden zelf uitgevoerd. Naast de nodige inspanning heeft het ook opgeleverd dat we elkaar zo al goed hebben leren kennen. Het resultaat is een fijne, lichte werkomgeving met fijne, betrokken mede-ondernemers. Het project is mogelijk gemaakt mer de financiële steun van het Rabobank Stimuleringsfonds, de Van Tellingen Pul Stichting en de gemeente Zeist.

We zien je graag op 21 juni!