Ethiek bij projecten (3): Als de directeur er maar geen last van heeft

projectie-2016-05In een over serie over ethiek in projecten in het Projectmanagementblad Projectie lichten integriteitsdilemma’s in projecten toe aan de hand van de ethiek en real life cases en beschouwen deze vanuit de zes kernwaarden van IPMA Nederland: Transparantie, Integriteit, Betrouwbaarheid, Respect, Inlevingsvermogen en Verantwoordelijk.

Deze derde casus over ethisch handelen in en rond projecten betreft een zelfstandig bestuursorgaan van de overheid met duizenden medewerkers, waarvan de directeur alleen projecten wenst waarbij hij geen lastige vragen hoeft te beantwoorden.

Lees hier het Artikel in IPMA Projectie Magazine 2016-05 (pdf)

Lees eerdere artikelen over ethiek in projecten in Projectie 1-2015 , Projectie 3-2016 en Projectie 4-2016