Onderhandelen met resultaat

Boek nu op één van deze data in januari en februari

intervisieHaal ik het onderste uit de kan of vind ik de relatie met mijn klant belangrijker? In ieder geval ga ik voor het best mogelijke resultaat. Hoe pak ik dat aan? Creëren van win-win. Slimme onderhandelings-technieken leren. Do’s en don’ts in onderhandelingssituaties.

Door

Arjan van Bommel

Arjan van Bommel, Professional Skills Trainer

Duur workshop

1 dag

Doelgroep

Professionals die meer resultaat willen halen in onderhandelingssituaties

Inhoud

  • Verschillende onderhandelingsstijlen
  • Assertiviteit: eigen belang eerst?
  • Lastige situaties uit de weg gaan of niet?
  • Creëren van Win-Win situaties
  • Resultaat halen zonder de relatie op het spel te zetten.

Boek nu op deze workshop in januari en februari

Of neem contact op voor het boeken van deze workshop binnen je eigen organisatie (in-company).