Workshop dilemma’s op IAF conferentie

IAF_logo_NetherlandsOp 19 juni presenteren we het dilemmaspel als werkvorm tijdens de conferentie van de International Association of Facilitators (IAF)

Locatie van het IAF congres Kontakt de Kontinenten in Soesterberg

Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is de locatie van de conferentie

Als je stevig in je schoenen wilt staan bij morele kwesties heb je inzichten en vaardigheden nodig voor het herkennen van dilemma’s, afwegen van belangen en maken van goede keuzes. Je loopt daarbij soms tegen de grenzen aan van je eigen principes of wat je zelf nog acceptabel vindt.
In deze workshop verkennen we aan de hand van dilemma’s de professionale waarden waarmee je je vak uitoefent. In het Dilemmaspel leren we de stappen bij het beoordelen van dilemma’s herkennen. Daarna gaan we aan de slag met kwesties uit je eigen professionele leven.  De aanpak is gegrond op de principes van de Socratische Dialoog.

De workshop wordt verzorgd door Arjan van Bommel, Nanneke de Fouw en Judith de Jong.

http://www.iaf-conferentie.nl

Flyer Conferentie IAF 19-6-15

Terugblik op de workshop