Training for Purpose

Training for Purpose

het nieuwe leren voor next generation ondernemers met een missie

”Learning that matters”

Training for Purpose is een opleidings- en trainingsprogramma, speciaal ontwikkeld voor ondernemers en professionals van de next generation. Wij bieden Het Nieuwe Leren met de inspiratie, flexibiliteit en fun die past bij Het Nieuwe Werken. Het programma wordt aangeboden in samenwerking met aangesloten ondernemersnetwerken.

Meld je nu aan voor 
Diner Pensant "Professional 2.0"
DenDolderCS
19 oktober 2017
18.00-21.00

Heb jij je werk nog op het juiste spoor?

Ondernemen met een doel

De next generation ondernemer werkt hard, maar werkt ook slim. Je hebt een doel voor ogen dat verder gaat dan winst maken. Je wil iets toevoegen aan wat er al is. Het kan namelijk altijd beter. Je wijkt het liefst van het standaardpad af om sneller en slimmer nieuwe oplossingen te bedenken. Sommigen noemen dat innovatie, voor jou is het je dagelijkse drive. Je werkt daarom samen met andere ondernemers, professionals en bedrijven. Je onderneming is het netwerk. Je eigen organisatie houd je zo lean en agile als mogelijk. De mensen die voor je werken laat je liefst zo snel mogelijk zelfstandig resultaten halen. Veel tijd voor ‘baas spelen’ heb je immers niet. Motiveren, vasthouden en ontwikkelen van je mensen blijft een uitdaging.
skills

Werk dat er toe doet

De next generation professional maakt bewust keuzen als het gaat om werken. Een baan is niet: iedere dag naar je werk sjokken om alleen maar geld te verdienen en carrière te maken. Je wilt zinvol werk doen. Een job waar je iets van jezelf in kwijt kunt en en waar je jouw specifieke talenten  inzet. Dus richt je je niet alleen op jezelf, maar juist op anderen, op de omgeving en op een betere wereld. Dat geeft voldoening. Je doet iets, je leert iets omdat het bijdraagt aan de doelen die je zelf stelt en past bij de doelen van de mensen waarvoor je werkt.

Inspiratie

Laat je inspireren door opleidingen en trainingen die er toe doen. Volg een persoonlijk en zinvol leerprogramma met een hoger doel voor ogen, gegeven door ervaren trainers met een visie op professionaliteit. Training for Purpose biedt je de inspiratie die je zoekt!

Lees meer over de nieuwe professional


Het programma

Het Training for Purpose leerprogramma wordt via aangesloten ondernemersnetwerken aangeboden. Het programma wordt gecoördineerd door een team van HR en trainingsexperts verbonden aan Van Bommel professionalisering bv, het Professional Skills Team

Wat?

Een leerprogramma gericht op je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en professional. Centraal staan de Personal Skills en Business skills gericht op persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Doel is jou succesvol te maken in wat je wilt bereiken als persoon, als ondernemer en voor de maatschappij. Je doorloopt een uniek op jou toegesneden programma.

Wie?

Je bent een ondernemende professional. Je bent serieus met je vak en je onderneming bezig. Dat wil je ook laten zien. Je bouwt aan jezelf en aan je CV/portfolio. In je opdrachten lever je daardoor betere resultaten die zichtbaar zijn voor de mensen voor wie je werkt. Je werk geeft zin aan je leven doordat je werk doet wat er toe doet. Ondernemend als je bent, je houdt ook altijd het hogere maatschappelijke doel voor ogen.

Je bent een professionele ondernemer met oog voor de omgeving. Je hebt een kleine tot middelgrote onderneming, waarin mensen voor je werken, vast of tijdelijk. Je krijgt met vraagstukken te maken die horen bij de groei van je onderneming op het gebied van personeel, organisatieverandering, processen, inkoop, verkoop en partnerships. Je doet aan productinnovatie en business development, waarbij marketing, techniek en projectmanagement samenkomen.

Training for Purpose biedt een uitgekiend programma voor alle freelancers, ondernemers, maar ook professionals/experts die zelfstandig binnen een organisatie opereren – Entrepreneurs en Intrapreneurs – die zich blijvend willen ontwikkelen.

Waar?

Wij bieden het programma aan op de locatie van het netwerk waar jij lid van bent. Klanten van onze netwerkpartners volgen het programma op de eigen locatie. Hierdoor leer je je ondernemende buren beter kennen. Het bevordert de community van ondernemers en professionals op de locatie. Tevens organiseren wij dit programma incompany voor ondernemingen vanaf ongeveer 50 medewerkers.

Neem contact op voor meer info.

Training for Purpose is een merk van Van Bommel professionalisering bv.

Professional 2.0 | Zinvol ondernemen | Agile werken met Scrum | Presenteren met impact! | Effectieve gespreksvoering | Social Media en Online marketing:  Hoe word ik gevonden door mijn doelgroep? | Innovation Delivery | Invloed door inzicht | Lean Start-up | Onderhandelen met resultaat | Personal branding | Persoonlijk leiderschap | Praktisch Projectmanagement | Train-the-trainer | Opdrachten en contracten voor zelfstandige professionals |Websitebeheer met WordPress |Winnende offertes schrijven | Content marketing: Zelf publiceren op internet